Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız sixteen dns yoğunluğunda eight.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Dört mevsim kullanıma uygundur. Yazın aşısı ısınma kışın ise ısınmama sorunları yaşanmaz.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Standart yapıların fiyatı ve tasarım detayları belirlidir. Kendi projenizi yaptırmak istediğinizde taleplerinize göre çizimler yapılır. Prefabrik ev modeli netleşince fiyat belli olur ve kabul ettiğinizde sözleşme tamamlanır.

Bununla birlikte yaygın olarak kullanılan standart sözleşmeli prefabrik ev satın almalarında üretimden kuruluma bir çAlright işlem firma tarafından yapılsa da müşteri sorumluluğunda işlemler de yer almaktadır.

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev modellerinin yanı prefabrik ev sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki one veya two katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan 2, 3 katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın prefabrik ev fiyatları almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Bunun yanında cephede ekstra ısı yalıtımı için gerekli kaplama malzemeleri ve prefabrik ev modelleri çatı kaplamasında kullanılan alternatifli malzemeler de fiyatı etkilemektedir.

Prefabrik yapılar seven,5 şiddetinde depreme ve 80km/saat hızında esen bir rüzgara dayanıklıdır. Prefabrik yapıları gideceği yerin iklim koşullarını dikkate alarak Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde kullanıma uygun olarak üretmekteyiz.

Kısa zamanda güvenli konut sahibi olma imkanı sunan prefabrik evlerin satın alma aşamalarını sizin için derledik;

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

Sevkiyatın tamamlandığı gün belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak için hazır olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni prefabrik ev evinizi hemen kurmaya başlar.

Hazır satılık prefabrik ev modellerini tercih edebileceğiniz gibi kendi isteklerinize göre bir model de tasarlatabilirsiniz. Aynı zamanda prefabrik evlerde ses ve ısı yalıtımı da mümkün olduğu için dağ veya bağ evinizde iklim şartlarından etkilenmeden konforlu bir şekilde prefabrik ev yaşamınızı sürdürebilirsiniz.

Report this wiki page